Trouwauto huren? Bekijk ons aanbod hieronder

In ons trouwauto collectie huren jullie een trouwauto van verschillende merken, zoals PorscheFiatFord en Volkswagen. Stel je voor: jullie parkeren jullie favoriete klassieke trouwauto op dat schattige bruggetje, langs het strand of aan de bosrand voor een prachtige fotoreportage. Dat worden de mooiste bruidsfoto’s óóit! En hoe heerlijk is het als alles op jullie dag perfect is?  Wij van je trouwauto huren helpen jullie graag om het plaatje kloppend te maken!

Trouwauto zelf rijden

zwarte trouwauto zelf rijdenZelf rijden in je trouwauto dan is dat een ervaring die een extra vleugje romantiek en opwinding aan jullie bruiloft brengt. Stel je voor: het geluid van de motor die ronkt, een bloemenband bij het raam, terwijl je hand in hand met je aanstaande door landschappen rijd in je droomauto terwijl je geniet van de rit naar je trouw locatie, wetende dat die rit in je trouwauto voor altijd in je geheugen zal blijven. Het zelf rijden van de klassieke trouwauto biedt ook een rust moment voor jou en je aanstaande voordat jullie je officiële entree maken. Of je nu kiest voor een klassieke oldtimer, een elegante sportwagen of een vintage Kever, de keuze van de auto weerspiegelt jullie stijl en persoonlijkheid als paar. Droom je van het zelf rijden van je favoriete trouwauto op je bruiloft? Omarm dan die droom en laat je liefde de weg naar een nieuw hoofdstuk in jullie leven leiden als bruidspaar met elke bocht die jullie samen nemen.
 

Wat kost een trouwauto huren ?

Een trouwauto met chauffeur huren kost voor jullie bruiloft tussen de €300 en €500 euro voor 4 uur huren. Voor een trouwauto voor jullie bruiloft met chauffeur betaal je al snel tussen de €40 en €60 euro per uur dat je de trouwauto huurt. Dit geld ook bij een gala bijvoorbeeld.
De kosten voor een trouwauto zonder chauffeur staat bij de trouwauto’s. Wist je dat de goedkoopste auto van jetrouwautohuren.nl al beschikbaar is vanaf  € 250.00 per dag! jullie droom auto is natuurlijk niet een standaard auto maar een echte exclusieve trouwauto en hier helpen we jullie graag bij tegen een scherp tarief!

Trouwauto huren in heel Nederland

Trouwauto huren bij Je Trouwauto hurenBij je trouw auto huren is het zeker mogelijk om landelijk de trouwauto te huren, hier komen ook nog is veel voordelen bij kijken! Vanzelfsprekend wil je niet met een Porsche Speedster of Ford Mustang zelf rijden naar de andere kant van Nederland. Hierdoor kunnen wij dit voor je verzorgen door middel van onze haal en breng service. Let op!  Het transport tarief voor de klassieke trouwauto kan verschillen, dit is afhankelijk van de kilometers vanaf onze standplaats in Scherpenzeel. Uiteraard is dit vrijblijvend en helemaal afgestemd op jullie wensen voor de mooiste dag van jullie leven! Willen jullie hem bijvoorbeeld een dag van te voren zelf ophalen en dat wij je trouwauto ophalen op je bruiloft? Het is allemaal mogelijk en vaak zonder extra kosten voor je bruiloft.

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Wil je een trouwauto huren?