Porsche Speedster 356 trouwauto

Porsche Speedster 356 trouwauto

Wil je een Porsche speedster 356 trouwauto huren? moet het een cabrio zijn? Wil je ook nog een van de leukste Porsche die ooit gemaakt is? En het allerbelangrijkste: Elke bruid vind deze Porsche speedster 356 trouwauto leuk! Hou je de trouwauto nog even geheim voor je aanstaande en wil je zeker een goede keuze maken? Kies dan voor deze Porsche 356 speedster dit is een replica van de originele speedster uit 1948. Deze exclusieve trouwauto werkt altijd bij bruidsparen!

Porsche speedster huur een oldtimer

Beeld je in! Het is 1948 en de autowereld staat op het punt van een revolutie. Uit de handen van de heer Porsche hemzelf (Ferdinand),ook de man die verantwoordelijk is voor de legendarische Volkswagen Kever, komt iets bijzonders – de Porsche 356 Speedster. Deze auto, geboren uit een fantasierijke gedachte om stijl en elegantie te creëren op wielen, wordt al snel de belichaming van puur rijplezier.

Porsche speedster 356 trouwauto

Stap in de tijd van pure klasse & onvergetelijke herinneringen met deze mooie Porsche speedster 356 trouwauto! Vergroot de magie van jullie speciale dag in een klassieke trouwauto die de harten sneller zal laten kloppen. Met zijn uniek stijlvolle ontwerp en onweerstaanbare charme is de Porsche speedster 356 trouwauto niet zomaar een auto, het is een symbool in de geschiedenis. Laat je verassen door zijn charmante lijnen en kenmerkende koplampen terwijl je samen begint aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven.

Ervaar het unieke geluid van de luchtgekoelde motor terwijl je heerlijk aan het cruisen bent, omringd door de ( ja ook een beetje zenuwen natuurlijk ) opwinding van jullie bruiloft. En terwijl jullie genieten van elke seconde van de trouwauto en elkaar, wordt de Porsche 356 niet alleen een trouwauto, maar dat ene kleine momentje met elkaar wat jullie liefdesverhaal versterkt op jullie bruiloft voordat jullie de drukte ingaan met al jullie gasten.

Maak van jullie bruiloft een onvergetelijke reis door de tijd jullie familie, vrienden en met onze Porsche speedster 356 trouwauto. Reserveer nu en ervaar een rit vol Liefde, klasse en pure magie. Op jullie speciale dag verdienen jullie niets minder dan het allerbeste.

Porsche speedster 356 huren

Hoe ziet deze Porsche trouwauto er in het echt uit

Willen jullie de Porsche speedster 356 trouwauto huren of twijfelen jullie over welke speedster het beste bij jullie past, of als jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar onze collectie ons aanbod, nodigen we jullie van harte uit op afspraak om langs te komen voor een bezichtiging.

Zodra jullie het aanvraagformulier hebben ingevuld en de offerte hebben ontvangen, kunnen jullie een afspraak maken om de trouwauto’s van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend mogen jullie even in de auto zitten om het jaren 40 gevoel te ervaren! De elegante look, de leren stoelen, de bijrijdersstoel ( meer dan genoeg voor iedere bruidsjurk ) en natuurlijk het authentieke gevoel van deze gave trouwauto. 

Porsche speedster cabrio

Nog vragen of de trouwauto of hoe het nu in zijn werk gaat

Voor meer informatie over het huren van onze Porsche speedster 356 trouwauto, inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! of kijk op onze Instagram.

Onze trouwauto verhuur doen we in heel Nederland met trouwauto vervoer door middel van een trailer of ruilservice met jullie auto. uiteraard afgestemd op jullie wensen.

Kosten Porsche speedster 356 trouwauto

De hele dag huren incl. verzekering en 100 vrije kilometers kan al vanaf € 675.00!
Uiteraard is alles in overleg mogelijk. Van het brengen van de trouwauto op locatie tot trouwauto versiering.

Wij werken samen met een vaste bloemist jullie graag te woord staat voor al je wensen! Door dit bij één leverancier te doen kan je de trouwauto goedkoop huren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en vraag indien gewenst een vrijblijvende bezichtiging aan! Op deze manier kan je de auto rustig van tevoren bewonderen en al je vragen stellen.

Voor vragen en offertes kunt u terecht bij onderstaand aanvraagformulier

 

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Porsche Speedster 356 trouwauto

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Porsche 356 Speedster aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders