Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang trouwauto

Ford Mustang trouwauto huren en zelf rijden

De populairste trouwauto uit de geschiedenis! De Ford Mustang uit 1966 is terecht een iconische Amerikaanse muscle car te noemen die deel uitmaakt van de legendarische geschiedenis van Ford Motor Company. Deze trouwauto is ook met een goede reden de populairste trouwauto!

Deze Ford Mustang trouwauto cabrio was bedoeld als een betaalbare, sportieve auto die aantrekkelijk zou zijn voor een breed publiek. De Mustang was een onmiddellijk een groot succes en werd de best verkochte auto’s van Ford. Zijn stijlvolle ontwerp, betaalbaarheid en sportieve rijgedrag spraken een brede groep kopers aan, van jongeren tot ouderen en gezinnen.

Witte Ford Mustang als trouwauto of blauw, zwart?

Wij van Je Trouwauto Huren beschikken over maar liefst 5 Ford Mustangs! Elke variant heeft zijn eigen unieke stijl en aantrekkingskracht, waardoor jullie kunnen kiezen op basis van jullie voorkeuren en behoeften. En uiteraard passend op de stijl van jullie bruiloft en wensen.

Ford Mustang trouwauto

Witte Ford Mustang als trouwauto

Willen jullie een klassieke Witte Ford Mustang trouwauto cabrio huren dan brengt dit een zeker verfijning en klasse toe aan jullie mooie bruiloft. Met zijn tijdloze lijnen en authentieke looks trekt deze Witte Ford Mustang trouwauto cabrio zeker de blikken van jullie familie en vrienden! Deze witte auto geeft het vaak de gevraagde passie en traditionele gevoelens, waardoor het een perfecte keuze is voor een de belangrijkste dag uit jullie leven.

Of het nu gaat om een cabriolet of een andere coupé, ga je een Witte Ford Mustang trouwauto huren bij ons dan geeft dit altijd unieke foto’s en we weten allemaal, wit is altijd de juiste keuze! Het verhaal van een witte auto is eerder symbolisch verbonden met vreugde en viering, aangezien wit altijd wordt geassocieerd met huwelijken en zuiverheid. Wat perfect past bij het idee van het begin van een nieuw leven samen als koppel. Het heeft ook een symbolische betekenis in veel culturen en religies. Ook daarom wil je toch al een elegante Witte Ford Mustang huren!

Daarom wordt wit op verschillende manieren en op verschillende plekken gebruikt in bruiloften vanwege de symbolische betekenissen en esthetische aantrekkingskracht die het met zich meebrengt.

Even proef zitten in jullie favoriete trouwauto

Willen jullie de Ford Mustang trouwauto cabrio huren of twijfelen jullie over welke Mustang het beste bij jullie past, of als jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar onze collectie auto’s, nodigen we jullie van harte uit op afspraak om langs te komen voor een bezichtiging. 

Zodra jullie het aanvraagformulier hebben ingevuld en de offerte hebben ontvangen, kunnen jullie een afspraak maken om de Mustangs van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend mogen jullie even in de auto zitten om het jaren 60 gevoel te ervaren! Het grote stuur, de leren stoelen, de ruimte ( meer dan genoeg voor iedere bruidsjurk ) en natuurlijk het authentieke dashboard van deze gave trouwauto.  

Ford Mustang trouwauto cabrio

Vinden jullie de Ford Mustang trouwauto cabrio leuk alleen twijfelen tussen de Ford Mustang trouwauto in het zwart of een andere optie zoals een blauwe, laat het ons gerust weten! We kunnen beide opties voor jullie naast elkaar zetten, zodat jullie onder het genot van een kopje koffie of thee de juiste keuze kunnen maken.

Hebben jullie nog vragen over de Ford Mustang trouwauto

Voor meer informatie over het huren van onze Ford Mustang trouwauto cabrio, inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! of kijk op onze Instagram.
Onze Mustang verhuur doen we in heel Nederland met trouwauto vervoer door middel van een trailer of ruilservice met jullie auto. uiteraard afgestemd op jullie wensen.

Kosten Ford Mustang huren, trouwauto uit 1966

De hele dag Mustang huren incl. verzekering en 100 vrije kilometers kan al vanaf € 495.00!
Wil je een halve dag huren, dat kan al vanaf € 350.00. (Niet in het hoogseizoen)

Uiteraard is alles in overleg mogelijk. Van het brengen van de trouwauto op locatie tot trouwauto versiering.

Wij werken samen met een vaste bloemist jullie graag te woord staat voor al je wensen! Door dit bij één leverancier te doen kan je de trouwauto goedkoop huren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en vraag indien gewenst een vrijblijvende bezichtiging aan! Op deze manier kan je de auto rustig van tevoren bewonderen en al je vragen stellen.

Voor vragen en offertes kunt u terecht bij onderstaand aanvraagformulie

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Ford Mustang trouwauto

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen