Blauwe Ford Mustang Cabriolet V8

Blauwe Ford Mustang Cabriolet V8

Een exclusieve blauwe Ford Mustang cabriolet V8 als trouwauto, het brullende geluid van een krachtige Amerikaanse V8-motor uit de jaren 60 op jullie trouwdag. Het symbool van rauwe kracht en onvervalste passie voor autorijden en toch zeer elegant! Deze legendarische motoren, gehuisvest in iconische auto’s zoals de blauwe Ford Mustang trouwauto.

Blauwe Ford Mustang
Een prachtige blauwe Ford Mustang cabriolet trouwauto voegt een vleugje verfijning en stijl toe aan jullie speciale trouwdag. Met zijn sierlijke lijnen en elegante uitstraling trekt deze trouwauto zeker de aandacht van jullie bruiloftsgasten. De blauwe kleur symboliseert vaak rust, vertrouwen en loyaliteit, waardoor het een perfecte keuze is voor een huwelijk. Of het nu gaat om een klassieke oldtimer of een andere blauwe trouwauto. Een blauwe Ford Mustang cabriolet biedt unieke foto’s met allerlei kleuren pakken en zeker ook een witte trouwjurk. Wist je dat bij een blauwe trouwauto alle varianten witte bruidsjurken kunnen! Ivoorwit, Roomwit, klassiek wit, helder wit het kan allemaal en staat altijd bij deze auto. Overweeg deze tijdloze keuze om jullie trouwdag nog specialer te maken.

Ford Mustang blauw met een echte Amerikaanse V8!

Wisten jullie dat veel Mustang trouwauto’s helemaal geen Mustang V8 zijn? het zijn vooral de kleinere motoren die hiervoor gebruikt worden vanwege brandstofverbruik en omdat deze mustangs veel minder zeldzaam zijn. Uiteraard heeft onze blauwe Ford Mustang cabriolet een V8! De blauwe Ford Mustang trouwauto met 4.7 liter V8 motor zorgt voor een prachtig motorgeluid dat jullie bruiloftsgasten het hoofd doet omdraaien. Een cabriolet als trouwauto maakt helemaal een indrukwekkende entree. Iedereen kan jullie meteen zien zitten en kan tegelijkertijd de prachtige klassieke trouwauto bewonderen.

De blauwe Ford Mustang cabriolet komt uit 1966 en is daarmee een echte oldtimer.
Ondanks het sportieve uiterlijk zitten er achterin een achterbank zodat de kinderen ook meekunnen. Een Ford Mustang trouwauto huren kan met of zonder chauffeur. Ben je al enthousiast geworden bij het idee om zelf achter het stuur van onze geliefde blauwe Ford Mustang cabriolet te kruipen? Natuurlijk kun je deze prachtige Ford Mustang trouwauto huren voor je bruiloft, waarbij je zelf achter het stuur mag plaatsnemen! Dit geldt uiteraard ook voor onze andere beschikbare auto’s. Bekijk ons volledige aanbod aan trouwauto’s hier: Alle trouwauto’s

Even proef zitten in jullie favoriete Ford Mustang trouwauto

Als jullie nog twijfelen over welke trouwauto het beste bij jullie past, of als jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar onze collectie auto’s, nodigen we jullie van harte uit om langs te komen voor een bezichtiging. 

Zodra jullie het aanvraagformulier hebben ingevuld en de offerte hebben ontvangen, kunnen jullie een afspraak maken om de trouwauto’s van dichtbij te bekijken.  Uiteraard mogen jullie even in de auto zitten om het jaren 60 gevoel te ervaren! Het grote stuur, de leren stoelen, de ruimte ( meer dan genoeg voor iedere bruidsjurk ) en natuurlijk het authentieke dashboard van deze gave trouwauto.  

Vinden jullie de blauwe Ford Mustang cabriolet leuk alleen twijfelen tussen de Ford Mustang trouwauto in het blauw, zwart of een andere optie zoals een witte, laat het ons gerust weten! We kunnen beide opties voor jullie naast elkaar zetten, zodat jullie onder het genot van een kopje koffie of thee de juiste keuze kunnen maken.

Hebben jullie nog vragen over de blauwe Ford Mustang

Voor meer informatie over het huren van onze Blauwe Ford Mustang trouwauto, inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! of kijk op onze Instagram.
Onze Mustang verhuur doen we in heel Nederland met trouwauto vervoer door middel van een trailer of ruilservice met jullie auto. uiteraard afgestemd op jullie wensen.

blauwe trouwauto review

Kosten blauwe Ford Mustang Cabriolet

Wil jij deze Ford Mustang trouwauto 1966 per dag huren, dat kan al vanaf € 595.00
Wil je een dagdeel dat kan al vanaf € 350.00 (niet in het hoogseizoen)

Uiteraard is alles in overleg mogelijk; van het brengen van de trouwauto op locatie tot een chauffeur met een kledingstijl aangepast op uw thema.

Voor vragen en offertes kunt u terecht bij onderstaand aanvraagformulier.

 

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Blauwe Ford Mustang Cabriolet V8

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders