Ford Mustang trouwauto zwart 1966

Ford Mustang trouwauto zwart 1966

Willen jullie een Ford Mustang trouwauto zwart huren en zelf rijden? Dan is deze zwarte Ford Mustang zeker iets voor jullie! De zwarte Mustang trouwauto is een iconische Amerikaanse klassieker die perfect past bij een bruiloft. Deze exclusieve trouwauto met zijn krachtige motor zorgt hij voor een prachtig motorgeluid dat jullie bruiloftsgasten zeker zal imponeren. Een cabriolet als trouwauto maakt een extra indrukwekkende entree. Iedereen kan jullie meteen zien zitten en tegelijkertijd genieten van de prachtige klassieke trouwauto.

De Mustang is een van de grootste successen van Ford en is bij iedereen bekend! Dit verklaart ook waarom de nieuwe elektrische Mach-E de naam Mustang heeft gekregen in plaats van Ford Mach-E. Films zoals John Wick, I Am Legend en Need for Speed  hebben allemaal Mustangs gebruikt in verschillende uitvoeringen mede hierdoor is deze iconische trouwauto bij velen bekend. Klik hier voor een hele lijst mustang films.

zwarte mustang trouwauto

De Ford Mustang trouwauto zwart is afkomstig uit 1966 en is daarmee een echte oldtimer. Ondanks zijn sportieve uiterlijk beschikt hij over een achterbank, zodat ook de kinderen kunnen meerijden. Het is mogelijk om de trouwauto te huren met of zonder chauffeur.

Kiezen voor de Ford Mustang trouwauto zwart als jullie trouwauto voegt een onmiskenbare dosis elegantie, stijl en nostalgie toe aan jullie speciale dag. Deze iconische trouwauto belichaamt niet alleen de kracht en schoonheid van het Amerikaanse auto design, maar het roept ook een gevoel van tijdloze romantiek op dat perfect past bij een bruiloft. Jullie zullen niet alleen indruk maken op jullie gasten bij aankomst, maar ook prachtige herinneringen creëren.

Ford mustang trouwauto zwart uitzicht

Met de Ford Mustang trouwauto zwart, kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie dag een onvergetelijke ervaring wordt, doordrenkt met flair en klasse

Ford mustang trouwauto zwart

Ben je geïnteresseerd geraakt en zie je jezelf al rijden in deze all-time favoriete trouwauto? Uiteraard kun je deze Ford Mustang ook huren voor een dagje uit, jubileum of bijvoorbeeld Vaderdag, en je mag zelf rijden! Dit geld natuurlijk ook voor onze andere auto’s Ons aanbod trouwauto’s

Twijfelen jullie nog over je trouwauto of willen jullie gewoon even komen kijken bij de auto’s?  Als jullie het aanvraagformulier hebben verstuurd en je hebt de offerte ontvangen kan je ervoor kiezen om eerst te komen kijken bij de trouwauto. 

Twijfel je tussen de Ford Mustang trouwauto zwart of toch een ander geef het dan gerust aan! Op deze manier kunnen wij ze naast elkaar zetten voor jullie. Op deze manier kun je onder het genot van een kopje koffie of thee je trouwauto kiezen. Willen jullie van andere bruidsparen advies kijk dan hier: wat zeggen bruidsparen

Voor meer informatie over het huren van onze Ford Mustang trouwauto zwart, inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! We bieden onze trouwautoverhuurservice aan in heel Nederland


 

Wat kost een Ford Mustang trouwauto zwart

Wil je deze zwarte Ford Mustang trouwauto uit 1966 huren voor een dag? Dat kan al vanaf € 595,00. Liever een dagdeel? Dat kan al vanaf € 350,00. ( dit kan niet in het hoogseizoen )

Bij ons is alles bespreekbaar. We bieden flexibele opties, zoals het brengen van de trouwauto op locatie en het regelen van een chauffeur die gekleed is volgens jullie thema. 

Naast onze zwarte Ford Mustang hebben we ook een prachtige blauwe Mustang cabriolet beschikbaar. Klik hier voor onze blauwe mustang Perfect voor wie een vleugje kleur aan zijn speciale dag wil toevoegen! Heb je toch liever een klassieke witte, dat is geen probleem die hebben we ook: Klassieke witte trouwauto Klassieke witte trouwauto

Heb je vragen of wil je een offerte ontvangen? Vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer informatie over het huren van onze Ford Mustang trouwauto’s en beschikbaarheid neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Ford Mustang trouwauto zwart 1966

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen