Bloemen op een trouwauto of bloemendecoratie kiezen voor de hele bruiloft?

Wat leuk jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Bij een bruiloft horen natuurlijk bloemen op een trouwauto.
Onze huisbloemist kan jullie helpen om de perfecte bloemen en arrangementen te kiezen die passen bij jullie stijl en thema.

Dit kan al vanaf een matchend stukje aan de spiegels van de auto tot de complete bruiloft! Het begint al tijdens de bezichtiging van de auto, op deze manier krijg je al uitleg over de tips en tricks plus de trend van het moment voor bloemen op een trouwauto of de hele bruiloft.

Willen jullie een groot bruidsboeket of juist iets kleins en subtiels? Welke kleuren en bloemen spreken jullie aan? Willen jullie ook corsages voor de bruidegom en de gasten, en bloemstukken voor op de tafels tijdens de receptie? het kan allemaal!

Uiteraard houden we rekening met jullie budget en wordt dit van te voren op tijd en vrijblijvend aan jullie voorgesteld Het is belangrijk dat jullie tevreden zijn met het bruidsbloemwerk op jullie trouwdag,

Op basis van jullie input zal onze bloemist een voorstel doen voor jullie bruiloft. zij kan jullie laten zien welke bloemen er beschikbaar zijn in het seizoen en hoe we deze kunnen combineren tot mooie arrangementen. 

Hebben jullie ook  al nagedacht over wat je wilt gaan doen met je bloemen na de bruiloft? 

Wellicht drogen! door je bruidsboeket te laten drogen, kun je er nog heel wat jaren van genieten. Tijdens het droogproces wordt al het vocht uit de bloemen gehaald, waardoor de houdbaarheid verlengd wordt. Er zijn verschillende manieren om bloemen te drogen ook hierover kan je geïnformeerd worden en het is vrij simpel om te doen!

Je bruidsboeket in een stolp, inlijsten of simpelweg hangend aan je muur?

bloemen op een trouwautoNadat jouw bruidsboeket gedroogd is, kun je nadenken over hoe je het boeket wilt bewaren. Een van de opties is om jouw bruidsboeket in te lijsten en er een kunstwerk op een andere manier van te maken. Het bruidsboeket aan de muur is een echte klassieker en eigenlijk ongelooflijk tijdloos.

Je kunt ervoor kiezen om het hele boeket in te lijsten, of je kunt een deel ervan selecteren en inlijsten, zoals een paar bloemen of bladeren die je favoriet waren.  Tijdens een bezichtiging kan het een en ander al toegelicht worden en op deze manier is het zeer laagdrempelig en vrijblijvend. willen jullie enkel een bruidsboeket of de hele bruiloft laten doen? alles kan en wij zijn benieuwd naar jullie verhaal!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders

Wil je een trouwauto huren?