Logo Jetrouwautohuren.nl + pay-off

Bloemen op je trouwauto

Een bijpassend bloemstuk?

Heb je de keuze gemaakt voor een trouwauto, dan valt jullie keuze wellicht ook op een bijpassend bloemstuk!

Met bruidsbloemen helpen we je graag de fleurige puntjes op de i te zetten, hiervoor hebben wij een exclusieve samenwerking met 4everflowersbycorrie. Tijdens deze langdurig ervaring met 4everflowersbycorrie hebben wij fantastische reacties gekregen voor het maken van bruidswerk. Ieder jaar maakt Corrie tientallen bruidsboeketten en verzorgd ze supermooie aangeklede trouwlocaties en auto’s!

Graag denken we mee over jullie wensen en de mogelijkheden voor jullie bruiloft. Op deze manier kunnen wij een aanvulling aanbieden i.p.v. een aparte bestelling wat niet alleen tijd bespaart, maar ook veel geld! 4everflowersbycorrie kan een bruidsboeket voor je maken, maar ook alle soorten bloemwerk wat bij een bruiloft kan komen kijken. Corsages, een boeket voor op de auto, bloemen in het gangpad, pilaren met vazen voor bij het altaar.. alles kan! En met een beetje planning kun je de vazen met bloemen die tijdens het trouwen op het altaar staan, in de avond weer op je feest locatie laten plaatsen.

Wil je advies, dan is het handig als je alvast wat foto’s verzamelt van wat je heel mooi vindt, dan kunnen we meteen in jouw richting meedenken. Kom je kijken voor een van onze auto’s vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

 Nu al nieuwsgierig geworden? neem gerust een kijkje op instagrampagina van 4everflowersbycorrie

Ons aanbod

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders

Wil je een trouwauto huren?

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders

Wil je een trouwauto huren?