Volkswagen Kever wit

Volkswagen Kever wit

Willen jullie trouwen in een Volkswagen Kever trouwauto in het wit? De trouwauto die echt iedereen kent!  De Volkswagen Kever staat bekend om zijn iconische vormgeving en klassieke uitstraling. Het is een auto die direct charme oproept. Het rijden in een Kever op je trouwdag voegt een uniek en authentiek element toe aan de jullie bruiloft.

De Volkswagen Kever wit is van nature fotogeniek en biedt een prachtige basis voor trouwfoto’s. De klassieke looks en charmante vormen van de Kever brengen een extra dimensie toe aan de trouwfoto’s en zorgen voor leuke plaatjes! de trouwfotograaf zal jullie dankbaar zijn!

De Witte kleur geeft het vaak gevraagde emotie, stijl en traditionele gevoel, waardoor het een perfecte keuze is voor een bruiloft. Of het nu gaat om een traditionele oldtimer of een andere witte Klassieker. Ga je een Volkswagen kever wit huren  dan geeft dit altijd unieke foto’s en we weten allemaal, wit is altijd goed! 

Volkswagen Kever wit

De ideale witte Kever trouwauto

Het idee van een witte trouwauto is eerder symbolisch verbonden met vreugde en viering, aangezien wit traditioneel wordt geassocieerd met huwelijken en zuiverheid. Wat perfect past bij het idee van het begin van een nieuw leven samen als koppel. Het heeft ook een symbolische betekenis in veel culturen en religies. enkel daarom wil je toch al een elegante Volkswagen Kever wit huren!

Kortom, wit wordt op verschillende manieren en op verschillende plaatsen gebruikt in bruiloften vanwege de symbolische betekenissen en esthetische aantrekkingskracht die het met zich meebrengt.

Hoe ziet deze Kever trouwauto er in het echt uit?

Willen jullie de Volkswagen Kever wit huren of twijfelen jullie over welke trouwauto het beste bij jullie past, of als jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar ons aanbod, nodigen we jullie van harte uit op afspraak om langs te komen voor een bezichtiging.

Zodra jullie het aanvraagformulier hebben ingevuld en de offerte hebben ontvangen, kunnen jullie een afspraak maken om de trouwauto’s van dichtbij te bekijken. Vanzelfsprekend mogen jullie even in de auto zitten om het jaren 50 gevoel te ervaren! De elegante look, de leren stoelen, de bijrijdersstoel (meer dan genoeg voor iedere bruidsjurk) en natuurlijk het authentieke gevoel van deze gave trouwauto. 

Vinden jullie de Volkswagen Kever wit leuk alleen twijfelen tussen de kever, mustang of porsche? , laat het ons gerust weten! We kunnen beide opties voor jullie naast elkaar zetten, zodat jullie onder het genot van een kopje koffie of thee de juiste keuze kunnen maken.

Nog vragen of de Volkswagen Kever wit of hoe het nu in zijn werk gaat?

Voor meer informatie over het huren van onze Volkswagen Kever wit , inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! of kijk op onze Instagram.

Onze trouwauto verhuur doen we in heel Nederland met trouwauto vervoer door middel van een trailer of ruilservice met jullie auto. uiteraard afgestemd op jullie wensen.


Kosten Volkswagen Kever wit huren

De hele dag de Volkswagen Kever wit met 300 kilometers kan al vanaf € 395.00!

Uiteraard is alles in overleg mogelijk. Van het brengen van de trouwauto op locatie tot trouwauto versiering.

Wij werken samen met een vaste bloemist die jullie graag te woord staat voor al je wensen! Door dit bij één leverancier te doen kan je de trouwauto goedkoop huren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op en vraag indien gewenst een vrijblijvende bezichtiging aan! Op deze manier kan je de auto rustig van tevoren bewonderen en al je vragen stellen.

Voor vragen en offertes kunt u terecht bij onderstaand aanvraagformulier

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Volkswagen Kever wit

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Volkswagen Kever aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen