Witte Ford Mustang trouwauto huren

Witte Ford Mustang trouwauto huren

Op de mooiste dag van je leven in een mooie Ford Mutang trouwauto

Ford Mustang trouwauto huren en ook zelf rijden? Dat is geen enkel probleem! Wij hebben deze super gave witte Ford Mustang.

De trouwauto is wit van buiten en heeft een bruin met wit interieur. Dit maakt de trouwauto ook uniek! In plaats van een standaard Ford Mustang interieur is deze helemaal omgetoverd naar het lichtbruine wat helemaal bij een bruiloft past. Uiteraard uitgevoerd met bescheiden klassieke chrome elementen zoals je van een Ford Mustang trouwauto mag verwachten.

Witte Ford Mustang trouwauto huren

Maak een onvergetelijke indruk, en ervaar het geluid van de V8 motor voor uw mooiste dag! Natuurlijk is deze Ford Mustang in het bezit van een V8-motor waardoor je het perfecte ‘muscle car’ gevoel ervaart.

Ford Mustang trouwauto op je bruiloft.

Willen jullie een elegante Witte Ford Mustang trouwauto huren dan voegt dit een zeker verfijning en klasse toe aan jullie mooie trouwdag. Met zijn strakke lijnen en nette uitstraling trekt deze witte trouwauto zeker de aandacht van jullie dag en avondgasten. De Witte kleur geeft het vaak gevraagde emotie, stijl en traditionele gevoel, waardoor het een perfecte keuze is voor een bruiloft. Of het nu gaat om een traditionele oldtimer of een andere witte Klassieker. Ga je een Witte Ford Mustang huren dan geeft dit altijd unieke foto’s en we weten allemaal, wit is altijd goed! 

Het idee van een witte trouwauto is eerder symbolisch verbonden met vreugde en viering, aangezien wit traditioneel wordt geassocieerd met huwelijken en zuiverheid. Wat perfect past bij het idee van het begin van een nieuw leven samen als koppel. Het heeft ook een symbolische betekenis in veel culturen en religies. enkel daarom wil je toch al een elegante Witte Ford Mustang trouwauto huren!

Kortom, wit wordt op verschillende manieren en op verschillende plaatsen gebruikt in bruiloften vanwege de symbolische betekenissen en esthetische aantrekkingskracht die het met zich meebrengt.

Ben je op zoek naar een prachtige trouwauto, een dagje weg, een casting of een andere activiteit, dan is deze schitterende Oldtimer precies wat je zoekt.
Wist je dat deze trouwauto niet alleen populair is voor bruiloften ? Ook een videoclip is voor onze Witte mustang geen probleem!

Ford Mustang coupe

Een trouwauto echte Amerikaanse V8

Wisten jullie dat veel Mustang trouwauto’s helemaal geen Mustang V8 zijn? Het zijn vooral de kleinere motoren die hiervoor gebruikt worden vanwege brandstofverbruik en omdat deze mustangs veel minder zeldzaam zijn. Uiteraard heeft ook onze Witte Ford Mustang Coupe een V8! De 4.7 liter Mustang V8 motor zorgt voor een prachtig motorgeluid dat jullie bruiloftsgasten het hoofd doet omdraaien. 

Ga je de 1966 witte Ford Mustang huren dan heb je daarmee een echte oldtimer.
Ondanks het sportieve uiterlijk zitten er achterin een achterbank zodat de kinderen ook meekunnen. Een trouwauto huren kan met of zonder chauffeur. 

Even proef zitten in jullie favoriete trouwauto

Als jullie nog twijfelen over welke trouwauto het beste bij jullie past, of als jullie gewoon nieuwsgierig zijn naar onze collectie auto’s, nodigen we jullie van harte uit om langs te komen voor een bezichtiging. 

Zodra jullie het aanvraagformulier hebben ingevuld en de offerte hebben ontvangen, kunnen jullie een afspraak maken om de trouwauto’s van dichtbij te bekijken.  Uiteraard mogen jullie even in de auto zitten om het jaren 60 gevoel te ervaren! Het grote stuur, de leren stoelen, de ruimte ( meer dan genoeg voor iedere bruidsjurk ) en natuurlijk het authentieke dashboard van deze gave trouwauto.  

Vinden jullie de Witte Ford Mustang leuk alleen twijfelen tussen de Ford Mustang trouwauto in het Wit, zwart of een andere optie zoals een blauwe, laat het ons gerust weten! We kunnen beide opties voor jullie naast elkaar zetten, zodat jullie onder het genot van een kopje koffie of thee de juiste keuze kunnen maken.

Hebben jullie nog vragen over de witte Ford Mustang trouwauto

Voor meer informatie over het huren van onze trouwauto, inclusief tarieven en beschikbaarheid, vul dan ons aanvraagformulier in! of kijk op onze Instagram
Onze Mustang verhuur doen we in heel Nederland met trouwauto vervoer door middel van een trailer of ruilservice met jullie auto. uiteraard afgestemd op jullie wensen.

Gaan jullie binnenkort trouwen, huur dan deze stoere mustang om jullie dag tot een onvergetelijke dag te maken!

Kosten Witte Ford Mustang huren

Wil jij deze gave auto per dag huren dat kan al vanaf € 595.00
Wil je een dagdeel dat kan al vanaf € 350.00 (niet in het hoogseizoen )

Uiteraard is alles in overleg mogelijk.
Van het brengen van de auto op locatie tot een chauffeur met een kledingstijl aangepast op uw thema.

Voor vragen en offertes kunt u terecht bij onderstaand aanvraagformulier.

Kenmerken trouwauto

Informatie verhuur

Foto's trouwauto

Offerte aanvragen Witte Ford Mustang trouwauto huren

Vraag vrijblijvend een offerte voor deze Ford Mustang V8 aan. Je ontvangt zo snel mgelijk een op maat gemaakte offerte per mail.

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Beginlocatie(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Eindlocatie(Vereist)
Let op! Heb je na het versturen geen bevestiging mail ontvangen dan is je aanvraag niet verstuurd!

Aanbod auto's in diverse stijlen

Altijd eerlijke prijsafspraken​

Wij staan 24/7 klaar voor al je vragen

Happy huurders