Trouwauto Huren en zelf rijden

Trouwauto huren en zelf rijden? Dit is toch wel één van de leukste dingen op je bruiloft! Bij Je Trouwauto Huren mag je in je trouwauto zelf rijden zonder begeleiding! Klik hier voor al onze trouwauto’s die schitteren op jullie bruiloft! 

Wij hebben diverse merken trouwauto’s zoals een porscheFiat of de mustang ( De populairste trouwauto van Nederland ) het kan allemaal. uiteraard krijg je een uitgebreide instructie en proefrit wanneer nodig. De meeste van onze trouwauto’s zijn automaat en dit maakt het rijden een stuk makkelijker!

Trouwauto zelf rijden

Wist je dat wij onze trouwauto’s landelijk verhuren? of het nu groningen of Maastricht is je mag in je trouwauto zelf rijden langs die fantastische locaties.

Uiteraard hebben we een bijpassende verzekering voor zelf rijden met een all-risk dekking. Dat rijd toch net even wat prettiger!

Klassieke Trouwauto Zelf rijden zonder chauffeur

Onze trouwauto’s zijn uitermate goed geschikt voor zelf rijden. is het spannend met een dure trouwauto van iemand anders te rijden? Ja natuurlijk maar zodra je gewend bent met onze uitleg op zak plus een fijne verzekering dan is het pas echt genieten. 

Jullie trouwdag helemaal verzorgd? maak dan gebruik van onze haal en brengservice zodat je geen omkijken hiernaar hebt en je niemand hoeft te missen tijdens jullie huwelijk.

Hebben jullie vragen of  willen jullie een keertje komen proefzitten voordat jullie in je trouwauto zelf rijden, vul dan het aanvraagformulier in onder de trouwauto en je krijgt een Offerte voor je trouwauto plus een uitnodiging! kijk ook gerust op onze Instagram voor meer foto’s.

Geniet van onze trouwauto haal en brengservice

Op je Trouwdag wil je natuurlijk niet bezig zijn met het halen en brengen van je trouwauto als je daar geen tijd voor hebt. Daarom verzorgen wij dit voor iedereen die dit wenst. Vind je het prettig dat niemand weg hoeft van jullie trouwfeest of wil je gewoon niemand in je trouwauto zelf rijden zonder dat je daar bij bent? wij halen hem netjes op! uiteraard kan je de auto bijvoorbeeld ook bij ons ophalen in Scherpenzeel en dat wij hem ophalen op jullie bruiloft.

Trouwauto haal en brengservice

Zelf rijden in je trouwauto hier werd in 1964 al naar uitgekeken