Ford Mustang Huren

De Ford Mustang huren werd een hype. Door de oliecrisis ging het een tijdje niet zo goed. De Mustang moest stoppen met trainen en verloor z’n spieren. Tot begin deze eeuw. De vraag naar een ‘oldskool’ Ford Mustang bleef. Ford begreep het perfect en gooide de klassieke lijnen in een modern jasje. Mét het nodige Vermogen. Een nieuw succes was een feit. Hier wil je mee op die langgekoesterde wens van jouw roadtrip. Wil jij de Ford Mustang huren? Lees verder!

De Mustangs van Je Trouwauto Huren; de gebruiksvriendelijke Trouwauto's

De Ford Mustangs van Je trouwauto huren betekent genieten van een Amerikaanse Trouwauto. Door meer ruimte dan de Europese Trouwauto’s. Je hebt gewoon een bruikbare achterbank. Fijn als je met je vrienden naar het strand wil. In deze kofferbak kan je bovendien wél je 6x een picknickmand kwijt. 

Met de Ford Mustang ga je graag langer op pad

De Ford Mustang is dan ook de perfecte cruiser voor een langere trip. Je betaalt je niet blauw aan brandstof, maar hebt met ruim 200 pk een meer dan snelle cabriolet onder je billen. Ook je partner is blij. Lekker uitwaaien met het elektrisch bedienbare dak open en genoeg beenruimte. Comfort is ook wat waard, toch? Deze ideale ‘boulevard cruisers’ vallen al op grote afstand op door de sportieve, looks. De zwarte mustang geeft die lekkere retro-dragstrip-uitstraling en de witte Mustang pure elegantie. Op de comfortabele lederen zetels houden jij en je verloofde het honderden kilometers probleemloos uit.

Ford Mustang Huren

Huur jij een vette Trouwauto bij Je Trouwauto Huren?

Altijd al met een Klassieke Ford op pad gewild? Je Trouwauto Huren in Scherpenzeel maakt het voor iedereen mogelijk. Een dag, een weekend of die speciale bruiloft. Bij Je Trouwauto Huren kan het allemaal! Wist je dat Je Trouwauto Huren er maar liefst 5 in eigen beheer heeft! deze kan je ook vinden op Instagram.

Wat kost een Trouwauto huren

Een trouwauto zonder chauffeur huren kost tussen de €200 en €500 euro voor 4 uur huren. Voor een trouwauto met chauffeur betaal je al snel tussen de €100 en €150 euro per uur dat je de trouwauto huurt. Let op: de tijd begint te lopen op het moment dat de trouwauto chauffeur de parkeerplaats van de verlaat en niet pas als de trouwauto aankomt op je bruiloft of bij de bruid of bruidegom op de stoep! Als je de bruid wilt ophalen met de auto, foto’s met de trouwfotograaf wilt maken en vervolgens op het stadhuis of een andere trouwlocatie waar de trouwplechtigheid plaats zal vinden wilt aankomen met de trouwauto heb je al snel 4 uur huur nodig. Uiteraard speelt transport en aanvullende services zoals bloemen ook een rol. Doe hiervoor gerust een vrijblijvende offerte.

Of je €80 of €200 per uur betaald hangt voornamelijk af van het type auto dat je huurt. Als je een Mustang of iets dergelijks huurt zal je eerder op of zelfs boven de €100 per uur zitten, terwijl een KeverFiat, Volvo of Eend eerder rond de €40 zal liggen. Als je hele exclusieve, moderne trouwauto’s huurt, zoals een Ferrari of een Lamborghini, is het zelfs mogelijk dat je nog meer kwijt bent dan €200 per uur en je al snel €1000 kwijt bent voor een arrangement.

Ford Mustang huren bij Jetrouwautohuren.nl