Klassieke Trouwauto

klassieke trouwauto

Een klassieke trouwauto zoeken is soms nogal een opgave, helemaal als je zelf wilt rijden! Dit geeft tenslotte toch het echte gevoel wat een klassieker kan geven! Bij jetrouwautohuren.nl ben je daarom bij het juiste adres voor jullie aanstaande huwelijk. Wij van Jetrouwautohuren.nl hebben meerdere trouwauto’s waarbij wij een voorliefde hebben voor Cabrio’s. Graag helpen wij jullie met een keuze maken tussen wat jullie de leukste trouwauto vinden. Bekijk hier ons aanbod klassieke trouwauto’s 

Willen jullie trouwen in een echte klassieke trouwauto maar jullie hebben vragen over de besturing of hoe de auto bijvoorbeeld rijd tegenover een auto van deze tijd, Geen zorgen! Jullie kunnen je klassieke trouwatuo  bezichtigen en tijdens de bezichtiging word alles rustig uitgelegd en besproken met jullie. 

Onze klassieke trouwauto's

De klassieke droomauto voor jullie bruiloft

Bij Jetrouwautohuren.nl kunnen jullie de allerleukste klassieker huren. Wij helpen jullie graag bij kiezen van jullie klassieke trouwauto, gaan jullie voor een grote chique mustang, klassieke Porsche of een knusse klassieke Fiat 500? Uiteraard hebben we diverse trouwauto’s in verschillende uitvoeringen.

 

Huren bij jetrouwautohuren.nl

Huren bij jetrouautohuren.nlOns standplaats is gevestigd in Scherpenzeel, slechts op korte afstand verwijderd van het geografische middelpunt van Nederland. Dit maakt onze haal- en brengservice of het afhalen van je klassieke trouwauto bijna altijd het meest gunstig qua afstand!

We onderhouden uitstekende relaties en werken kort samen met de lokale garage die gespecialiseerd is in onze klassieke trouwauto’s. In feite werken we samen aan het onderhoud van onze trouwauto’s, Van onze Fiat tot en met onze Porsche. Dit zorgt ervoor dat onze vloot altijd in topconditie staat en dat is zeker prettig bij je trouw auto huren!
Als nuchtere Veluwenaren willen we dat het huren van een trouwauto een stressvrije ervaring is. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over kleine details die extra kosten met zich meebrengen, zoals vaak het geval is bij andere verhuurbedrijven. We hechten waarde aan goed contact en staan open voor speciale verzoeken, zoals het plaatsen van een bloemstuk op de trouwauto, kijk ook daarvoor op onze instagram!

Kosten Trouwauto

Kosten Klassieke trouwautoOp de pagina van elke klassieke trouwauto vind je de standaard huurkosten vermeld. Maar omdat elke bruiloft uniek is, kunnen de uiteindelijke kosten voor jullie trouwerij en locatie waarschijnlijk verschillen.

Wellicht willen jullie nog een chauffeur op je trouwdag of een extra bestuurder? Zou je je trouwauto de hele dag met chauffeur willen of enkel een paar uur? Bloemen of zelfs een extra dag je klassieke trouwauto om er nog een dagje mee te touren?

 Daarom vinden we het essentieel om direct een gedetailleerde offerte op te stellen, zodat je meteen op de hoogte bent van de kosten. Bovendien kunnen we, dankzij onze jarenlange ervaring in trouwvervoer, met je meedenken en suggesties doen die aansluiten bij jouw wensen. Uiteraard delen we de tips en tricks die andere bruidsparen ons verteld hebben ook graag met jullie. Of het nou over bloemen op je trouwauto gaat of over de ringen! 

 

Reviews van klanten